MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O belediyenin basın müdüründen adaylık istifası!
Politika
4 Aralık 2018 Salı 13:18

O belediyenin basın müdüründen adaylık istifası!

Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın danışmanı Jale Gönüslü Karasu, görevinden istifa etti. Karasu Karşıyaka Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, görevinden istifa etti.

Yaklaşık 8 yıldır Karabağ’ın basın danışmanlığı görevini, ardından da Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Karasu, belediye başkan aday adayı olmak için görevini bıraktı ve Karşıyaka'dan başvuru yaptı. 

Karasu DHA'ya yaptığı kısa değerlendirmede, aday gösterileceği konusunda umutlu olduğunu söyleyerek, "Hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Hizmet için elimizden geleni yapacağız. Buradaki bilgi ve birikimimizi gittiğimiz ilçeye taşıyacağız" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 partili
 4 Aralık 2018 Salı 14:09
Urla veya bayraklı? Ben İzmirin metropol dışı ilçelerinde yaşıyorum burda siyaset çok farklı burda bu ilçede yıllarca yaşaman gerek uzun yıllar siyasette terlemen gerek ve sadece ilçende aday olmana doğru gözle bakılır. metropol dışı çok farklı anladığım kadarıyla başarılar diliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir