MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede 6 meclis üyesi disiplin kuruluna sevk edildi!
Politika
8 Kasım 2021 Pazartesi 18:46

O ilçede 6 meclis üyesi disiplin kuruluna sevk edildi!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Gaziemir'den 6 meclis üyesini uyarı cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı, Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Torbalı'ya yapılacak olan geçici yönetim kurulu ataması için erteleme kararı çıktı.

Öte yandan CHP’li Gaziemir Belediye Meclis üyeleri  Necati Kırmaz, Ali Kavasu, Nilgün Karadeniz, İbrahim Özkara, Nimet Şekercioğlu ve Meral Yiğit geçtiğimiz aylarda komisyon seçimleri sonrası bazı basın kuruluşlarında çıkan ‘kavga’ manşetli haberleri sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gerekçesiyle uyarı cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Disipline gönderilen 6 meclis üyesi Başkan Arda'ya yakın siyaset yapıyorlardı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chpli
 9 Kasım 2021 Salı 09:14
Ne kadar komik bir durum bu ya.Sizin akepeden ne farkınız kaldı sırf birileri istiyor diye sadece haber paylaştığı için meclis üyesi disipline mi sevk edilir!!!Yazık Yazık,disipline sevk edilecekse belediye başkanına sosyal medyadan hakaret eden partililer,eski meclis üyeleri ve seçim gecesi beş yılın geri sayımını başlatan gençlik kolu başkanı verilmeli.Herşeyi geçtim akepeliler ile kola kola gezip onların oyları ile denetim komisyonuna seçilen sözde chpliler verilmeli.İl başkanı ve yönetimi dışardan kişilerin güdümünde olmamalı bu şekilde mi vekil olacaksınız deniz bey.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir