MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede 'İnce' tartışma: CHP ve AK Parti'nin başkanları karşı karşıya!
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:52

O ilçede 'İnce' tartışma: CHP ve AK Parti'nin başkanları karşı karşıya!

Menderes’te CHP ve AK Parti ilçe başkanları Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin ilçedeki mitingi sonrası karşı karşıya geldi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İzmir’deki 5 mitingli mesaisinin açılışını Menderes’ten yapmıştı. İnce ilçe meydanında seçim otobüsünden vatandaşlara seslenmişti.

İnce’nin Menderes mitinginin ardından CHP ve AK Parti ilçe başkanları sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar karşı karşıya geldi.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Pala, katılım üzerinden AK Parti’ye gönderme yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İmre ise meydanda bulunan vatandaşların başka ilçelerden taşınarak getirildiğini iddia etti.

OTOBÜS KİRALAMADIK, KÖFTE DAĞITMADIK
İnce’nin mitinginin ardından mitingden fotoğraflar koyan CHP İlçe Başkanı Ahmet Pala “Otobüs kiralamadık, köfte ekmekte dağıtmadık, imza karşılığı yanında en az iki kişi getireceksin de demedik ama halkımız İNCElik yapmış, dedeli torunlu gelmiş” ifadelerini kullandı.

YAZIK DEĞİL Mİ BU İNSANLARA?
AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, İnce’nin mitingi için ilçe sokaklarında yürüyen vatandaşlarla ilçeye gelen otobüslerin fotoğraflarını paylaşarak “Yazık değil mi bu insanlara? Dışardan o kadar yol geliyorlar kimisini Barbaros mahallesi girişinde kimisini eski Kaymakamlığın önünde indiriyorsunuz. Bu sıcakta insanları neden yürütüyorsunuz? Bırakın ilçe merkezine kadar girsinler. O kadar yolu çekecekler bir de yürüterek eziyet edeceksiniz. Yapmayın be kardeşim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir