MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede bayrak krizi: CHP'den belediyeye sert tepki!
Politika
30 Ağustos 2018 Perşembe 16:20

O ilçede bayrak krizi: CHP'den belediyeye sert tepki!

Selçuk Belediyesi tarafından Zafer Bayramı nedeniyle ilçenin çeşitli noktalarına asılan Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk bayraklarının buruşuk ve özensiz görüntüsüne CHP cephesinden sert tepki geldi. 

GERÇEKİZMİR - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de coşkuyla kutlanırken, Selçuk ilçesinde bayrak krizi patlak verdi. 

Selçuk Belediyesi tarafından Zafer Bayramı nedeniyle ilçenin çeşitli noktalarına asılan Türk Bayrağı ve Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bayraklarının buruşuk ve özensiz görüntüsüne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinden sert tepki geldi. 

CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan sosyal medya hesabından bayrakların fotoğrafını paylaşırken, belediyeyi sert sözlerle eleştirdi. 

Çalışkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Burası Selçuk..! Bayrağımızı bu şekilde asmaya layık gören de Selçuk Belediyesi... Her şeyden önce bir Selçuk'lu olarak utanıyorum...! Tüm değerlerimizi ayaklar altına alan bu zihniyeti eshefle kınıyorum..!
AKP yönetiminin ve belediyeciliğinin, Şehrimizin her karış toprağında hissettirdiği bu gelişi güzel uygulamaları şimdi de, Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bayrağımızın üzerinde görüyoruz... ! Bu bayrakların acilen kaldırılıp, ütülenerek geri asılması gerekmektedir.. Ve Artık toplum vicdanını yaralayacak hareketlere bir son verilmelidir...!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 selçuklu vatnadaş
 31 Ağustos 2018 Cuma 09:48
Önce CHP İlçe Başkanı Bayrama katılacak.
 selçuk
 31 Ağustos 2018 Cuma 09:12
İlçe Başkanına katılıyorum; Fakat kendisini de Zafer bayramında Hiç bir etkinliğe katılmadığı içinde kınıyorum. Bu kadar Güçsüz bir katılım gösterdikleri içinde CHP Selçuk Parti yöneticilerini eleştiriyorum.
 Ali Geldi
 31 Ağustos 2018 Cuma 07:57
Bu arada Chp selçuk törenlere çok az kişiyle katıldi neden insanlar destek vermiyorlar bir sorun bir sıkıntımı var.
 selcuklu
 31 Ağustos 2018 Cuma 00:25
Selçukta "Filiz" Açtığı zaman herşey düzelecek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir