MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede belediyeden flaş adım: Park için halk oylaması!
Yerel Yönetimler
15 Şubat 2021 Pazartesi 20:26

O ilçede belediyeden flaş adım: Park için halk oylaması!

Karaburun’un Merkez Mahallesi’nde bulunan çocuk oyun parkının hizmete açılıp açılmamasıyla ilgili halk oylaması yapılması kararı alındı. Oylamanın 17 Şubat 2021 Çarşamba günü sabah 10.00 ile 17.00 arasında Karaburun Merkez pazar yeri girişi, Zabıta Birimi önünde, ikametgahı Karaburun olan vatandaşların katılımı ile gerçekleştirileceği belirtildi.

GERÇEKİZMİR- Karaburun Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İlkay Girgin Erdoğan, Merkez Mahallesi’nde bulunan çocuk oyun parkının hizmete açılıp açılmamasıyla ilgili halk oylaması yapılacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Erdoğan, “Karaburun Belediyesi’nin 5 Şubat 2021 Tarihli Meclis Toplantısı’nda, Karaburun Merkez Mahallesi’nde çarşıda bulunan park alanına yerleştirilen Çocuk Oyun Parkı’nın hizmete açılıp açılmaması konusunun istişari halk oylamasına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.  Oylama; 17 Şubat 2021 Çarşamba günü sabah 10.00 ile 17.00 arasında Karaburun Merkez pazar yeri girişi, Zabıta Birimi önünde, ikametgahı Karaburun olan vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirilecektir. Pandemi kuralları gözetilerek yapılacak olan istişari halk oylamasında ikametgahı  Karaburun olan tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir