MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede eski başkandan adaylık kampanyası startı! Parola: Katılımcı belediyecilik!
Politika
30 Ağustos 2018 Perşembe 08:48

O ilçede eski başkandan adaylık kampanyası startı! Parola: Katılımcı belediyecilik!

CHP Foça İlçe Eski Başkanı Biçer yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için kampanyasını başlattı. Biçer ‘katılımcı belediyecilik’ sloganıyla yola çıkarken, eski ve yeni parti yöneticileri ve eski başkanların yanı sıra STK yöneticileri ile kanaat önderlerinden de büyük destek aldı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay tartışmalarının sonlanmasıyla yerel seçim hazırlıkları start alırken, 2019 yılında kurulacak sandığa belediye başkan adayı olarak gitmek isteyen isimler de öne çıkıyor. 

İzmir’in Foça ilçesinde önemli bir gelişme yaşandı. CHP Foça İlçe Eski Başkanı Günal Biçer 100’ü aşkın katılımcıyla yaptığı toplantıda belediye başkanlığı adaylığı için kampanya startını verdi. 

CHP Foça İlçe Eski Başkanı Biçer’in Kalyoncu Kahve’de düzenlediği toplantıya eski ve yeni parti yöneticileri, ilçenin eski başkanları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, kanaat önderleri ve çok sayıda Foçalı da katıldı. 

Seçim takvimi resmileşince Foça Meydanı’nda belediye başkan aday adaylığını açıklayacak Biçer’in kampanyası ‘katılımcı belediyecilik’, ‘Beraber yönetmeye var mısınız?’ sloganıyla yola çıktı. 



ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ! 
Toplantıda konuşan Biçer, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu günlerde yaklaşan yerel seçimin öneminin farkındayız. Altı dönemdir bize destek olan, sosyal demokrat belediyeciliği seçen Foça halkına karşı sorumluluğumuzu görmezden gelemeyiz. Foça’yı amiyane tabirle ‘’Çantada Keklik’’ görmektense şapkayı önümüze koyup yanlışlarımızı görmeye, eksiklerimizi düzeltmeye ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 

Biçer, “Partide 11 yıl yöneticilik yaptığım güzel ilçem Foça’da yaklaşan yerel seçimler için şahsım olarak değil arkadaşlarımla birlikte kolektif akılla yalnızca elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu. 

Biçer’e toplantıda destek veren isimlerin kampanya sürecinde de aktif rol alacağı öğrenildi. Biçer ekibiyle birlikte süreçte ev ev gezip, sivil toplum kuruluşlarını da eksiksiz ziyaret ederek projelerini anlatacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir