MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede 'koordinatör' çıkmazı: İYİ Partili Başkan, Soyer’e CHP’li o ismi önerdi!
Yerel Yönetimler
29 Eylül 2020 Salı 11:46

O ilçede 'koordinatör' çıkmazı: İYİ Partili Başkan, Soyer’e CHP’li o ismi önerdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından atama yapılacak Tire Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü için ilçede 3 aday öne çıktı. Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Duran’ın CHP’li Çolak’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e önerdiği belirtildi. CHP İlçe Başkanı Şenoyar, Çolak ismine karşı dururken önceki Başkan Güleç’i istediği aktarıldı. Ayrıca eski Zeytinova Belde Belediye Eski Başkanı Doğu’nun da görev için çalışma yürüttüğü öğrenildi. Büyükşehir cephesi atama için bekleme kararı aldı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle metropol dışı ilçelerde adeta gözü kulağı olan yerel hizmetler şube koordinatörlüklerine atamalar yeni dönemde de gerçekleşiyor. Fakat Tire’de herhangi bir görevlendirmenin yapılmaması dikkat çekti. Tire Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü yaklaşık 3 aydır boş.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Millet İttifakı gereği İYİ Parti’ye bırakılan ilçede Tire Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü 3 adayın yarışından söz edildiği öğrenildi.



Tire Belediye Başkanı İyi Partili Salih Atakan Duran’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Başkan Vekili Mustafa Özuslu’yla görüştüğü aktarıldı. Belediye Başkanı Duran’ın görev için Tire CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Görkem Çolak’ı önerdiği belirtildi.

CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın ise yerel hizmetler şube koordinatörü olarak önceki İlçe Başkanı İsmail Güleç’i istediği aktarıldı.Şenoyar'ın İYİ Partili Duran'ın önerdiği Çolak'a kaşrı olduğu öğrenildi.

Öte yandan Bütünşehir Yasası öncesinde Zeytinova Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 31 Mart yerel seçimlerinde Bayındır Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Doğu’nun da görev için bölgedeki STK’larla çalışma yürüttüğü ve görevi istediği öğrenildi.

Süreci askıya alan Büyükşehir Belediyesi’nin 3 aydır atama yapmadığı belirtildi. Ekim ayı içinde bir isim üzerinde karar kılınacağı ve görevlendirmenin gerçekleşeceği aktarıldı.

Kiraz’a da CHP İlçe eski Sekreteri Ümit Kazak’ın koordinatör olarak atandığı belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Musa
 29 Eylül 2020 Salı 15:15
Verelim CHP nin anahtarını İYİ parti yönetsin bu ne ya.CHP yi içerden bölerek primmi yapmaya çalışıyor bu meczup.Karsıyakada da ,Tirede de,Bayraklı''da aynı durum.Bu ne hadsizliktir ya.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir