MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede son gün transferi: Eski başkan MP’den aday!
Politika
20 Şubat 2024 Salı 13:40

O ilçede son gün transferi: Eski başkan MP’den aday!

Seferihisar’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve İYİ Parti’den aday gösterildikten sonra yaşanan krizin ardından yoluna bağımsız devam etme kararı alan Nişancı son başvuru gününde rozeti takarak Memleket Partisi’nden aday oldu.

GERÇEKİZMİR – Siyasi partiler 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday listelerini bir bir teslim ederken, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) belirlediği son başvuru günü İzmir siyasetinde önemli bir transfer gerçekleşti. 

Seferihisar ilçesinde 1999-2009 yılları arasında 2 dönem belediye başkanlığı yapan Hamit Nişancı geride kalan hafta İYİ Parti’den aday gösterilmesi sonrası yaşanan krizin ardından son başvuru gününde Memleket Partisi rozeti takarak aday oldu. 

İlçe siyasetinin güçlü figürlerinden Nişancı’nin İYİ Parti’den belediye başkan adaylığı geride kalan hafta teşkilatta yaşanan tepkiler ve istifaların ardından rafa kalkmıştı. 

Süreçte bağımsız aday olma kararı alan Nişancı son gün transferiyle Memleket Partisi’nin yolunu tuttu. 

Nişancı’nın rozetini Memleket Partisi İl Başkanı ve Büyükşehir Adayı Cüneyt Oğuz takarken, bu son gün transferiyle Seferihisar’da 31 Mart yerel seçim yarışı heyecanı da bir kat daha artmış oldu.  
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir