MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçedeki kritik kapasite artışı hamlesi halkın kantarına çıkıyor!
Güncel
22 Haziran 2022 Çarşamba 09:47

O ilçedeki kritik kapasite artışı hamlesi halkın kantarına çıkıyor!

Menderes ilçesi Cumaovası bölgesinde faaliyet gösteren Gemma Madencilik şirketine ait dolomit ocağı ve kırma eleme tesisi için planlanan kapasite artışı halkın kantarına çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla kapasite artışı için ÇED sürecinin başlatıldığı ve 5 Temmuz günü Menderes'te halkın katılım toplantısının gerçekleştirileceği duyuruldu. 

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Menderes ilçesi Cumaovası bölgesinde faaliyet gösteren Gemma Madencilik şirketine ait dolomit ocağı ve kırma eleme tesisi için planlanan kapasite artışı halkın kantarına çıkıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla kapasite artışı için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinin başlatıldığı ve 5 Temmuz günü Menderes'te halkın katılım toplantısının gerçekleştirileceği duyuruldu. 

Kurumdan yapılan açıklamada, "İzmir İli, Menderes (Cumaovası) İlçesi, Çileme Mahallesi, Yarımakça Mevkii'nde Gemma Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan “S. 41134 (Er. 2315559) II-A Grubu Maden (Dolomit) Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı” Projesi ile ilgili olarak, ÇED Genel Formatı (EK III) çerçevesinde hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasına ilişkin ÇED süreci başlatılmış olup, Yönetmeliğin 9. maddesi gereğince ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 05/07/2022 tarihinde, İlimiz, Menderes (Cumaovası) İlçesi, Çileme Mahallesi, 7535 Sokak No:11 Menderes/İZMİR adresinde bulunan Filiz Kıraathanesi ve Kıraathane Önü/Bahçesinde Saat 13:30’de ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı yapılacaktır" denildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir