MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O partinin eski yöneticisi FETÖ'nün kaçış teknesinden çıktı!
Güncel
2 Eylül 2021 Perşembe 12:52

O partinin eski yöneticisi FETÖ'nün kaçış teknesinden çıktı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde fiber tekneyle yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 4 kişi yakalandı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan 1 kişi ile kaptan tutuklandı.

Çeşme açıklarında bir fiber teknenin hareket halinde olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot ekibi yönlendirildi. Durdurulan teknedeki bir kaptan ve 3 yolcunun yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalıştıkları tespit edildi.

Yakalananlardan Zeynel Adıgüzel'in FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla yargılamasının devam ettiği ve eski DEVA Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirlendi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişiden Zeynel Adıgüzel ile kaptan H.Y. tutuklandı, R.V. ve G.G.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Zeynel Adıgüzel'in 29 Mayıs 2021 itibarıyla partideki görevlerinden istifa ettiği, 1 Haziran'da istifasının kabul edildiği, bu tarihten itibaren partiyle herhangi bir irtibatının kalmadığı belirtildi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir