MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş’in fidanları Ankara’yı süsleyecek
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2024 Cuma 09:49

Ödemiş’in fidanları Ankara’yı süsleyecek

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan hafta başında yapmış olduğu Ankara ziyaretlerinden sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA A.Ş. Genel Müdürü Yıldırım Özer ve ekibi süs bitkileri için ilçeye geldi. Belediyeye ait Otamış Üretim Fidanlığı’nda bitki alımı konusunda incelemeler yaptı.

Başkan Mustafa Turan hafta başında Ankara’daki programlara katılarak ziyaretler gerçekleştirdi ve ilçedeki süs bitkilerinin tanıtımı konusunda broşürler dağıttı.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaretinde de ilçedeki süs bitkileri türleri hakkında bilgiler vermişti. Görüşmeden üç gün sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA A.Ş. Genel Müdürü Yıldırım Özer, Ödemiş’e geldi.  Ekipler, Ödemiş’teki üretim sahaları ve belediyeye ait Otamış üretim fidanlığında inceleme yaparak, alım konusunda görüşmeler yaptı.

Başkan Mustafa Turan konuyla ilgili; “İlçemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan süs bitkileri sektörünün tanıtımı ve pazarlanması konusunda yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ankara ziyaretlerimizde de broşürler dağıttık ve ilçedeki üretim çeşitliği hakkında bilgiler verdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığımız görüşme sonucunda üç sonra ekipler Ödemiş’e geldi. Mansur Yavaş Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir