MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğretmenevine MHP bayrağı krizi: CHP'den sert tepki!
Politika
30 Eylül 2022 Cuma 10:34

Öğretmenevine MHP bayrağı krizi: CHP'den sert tepki!

İzmir'in Dikili ilçesindeki öğretmenevine MHP bayrağı asılması krize neden oldu. CHP'li vekillerden ve CHP Dikili İlçe Başkanlığından tepki mesajları geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Dikili ilçesindeki öğretmenevinin giriş kapısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bayrağı asılması krize neden oldu. 

Bir vatandaşın olaya tepkisi ile bayrağın görüntülerinin yer aldığı videoyu paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı, Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ile bir diğer CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'den tepki mesajları geldi. 

POLAT BAKANA SORDU! 
CHP'li Polat mesajında şu ifadelere yer verdi: Devletin partisi olmaz! Dikili Öğretmenevi mi yoksa MHP ilçe başkanlığı mı? Asılan parti bayrakları bilginiz dahilinde mi Sayın Bakan? Öyleyse vahim değilse çok daha vahim! 



SERTEL'DEN PARTİ DEVLETİ ÇIKIŞI! 
CHP'li Sertel de paylaşımında,  "Burası Dikili Öğretmenevi… MHP teşkilatı öğretmenevinde yemek veriyor ve devletin resmî kurumunu MHP bayrakları ile donatıyor. Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız. Emekli öğretmenlerimiz bu duruma tepki koyuyor" ifadelerini kullandı. 

CHP DİKİLİ'DEN TEPKİ 
Öte yandan CHP Dikili İlçe Başkanlığı'ndan da MHP cephesinde çifte tepki geldi. İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından öğretmenevindeki bayrak videosu "Yorumları siz değerli Dikili halkına bırakıyoruz" mesajıyla paylaşılırken, ayrıca MHP Dikili İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Dikili İmamı Bayram İşbilen'in de katılmış olması, "Kamu binasında, kamu görevlileriyle siyasi etkinlikler yapılmasını siz değerli Dikili halkının vicdanına bırakıyoruz" ifadeleriyle paylaşıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir