MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okan Buruk'tan hezimet sonrası hakem tepkisi!
Spor
19 Eylül 2025 Cuma 07:59

Okan Buruk'tan hezimet sonrası hakem tepkisi!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında konuk olduğu Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt karşısında 5-1'lik "ağır bir mağlubiyet" yaşadı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, "1-0 sonrası rahattık. İkinci golü de bulabilirdik. İtalyan hakem... Maç boyunca bizim aleyhimize kararlar verdi. Barış'ın golünü kesti. Belki de 3-0 önde girebilecekken, soyunma odasına geride girdik. İki yarıda da oyun olarak farklar var. Oyunu erken bıraktık" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında konuk olduğu Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt karşısında 5-1'lik "ağır bir mağlubiyet" yaşadı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, "1-0 sonrası rahattık. İkinci golü de bulabilirdik. İtalyan hakem... Maç boyunca bizim aleyhimize kararlar verdi. Barış'ın golünü kesti. Belki de 3-0 önde girebilecekken, soyunma odasına geride girdik. İki yarıda da oyun olarak farklar var. Oyunu erken bıraktık" dedi.

Yaşanan farklı mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, şunları kaydetti:

"Şanssız bir gün geçirdik. Bunu düzelteceğiz. Çok daha iyisini yapacağız. Daha 7 maçımız var. İlk 24'e gireceğimize yüzde yüz inanıyorum. Oyuncularıma, takımıma, taraftarımıza güveniyorum

İlk 24 içine girebileceğimize yüzde 100 inanıyorum. Şanssız bir gün geçirdik, bunu düzelteceğiz, bunu toparlayacağız

Ligler arasında önemli farklılıklar var. Biz biraz transferleri geç tamamladığımız, hala gelişim aşamasında olduğumuz bir dönemdeyiz. İlkay ve Singo geç katıldı. Biraz takımımızın gerisindeler. Barış bir süre takımla değildi. Icardi kendini hazırlama aşamasında.

Şanssız goller yedik. Bireysel hatalar yaptık. Rakibin 1.17 gol beklentisi varken 5 gol yedik. Bu kadar baskıcı bir takıma karşı top yüzde 60 bizdeydi ama oyun skorla uyuşmadı."

"Hakemi hiç beğenmedim"

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, maçın İtalyan hakemi Marco Guida'nın yönetimini beğenmediğini söyledi.

Guida'nın kolay fauller çaldığını ileri süren Buruk, "Hakemi hiç beğenmedim. Bir İtalyan hakem Şampiyonlar Ligi maçında küçük fauller ve kötü kararlar verdi. İtalyan futbolu sert ve mücadelecidir. Şampiyonlar Ligi, kolay faullerin çalınmadığı bir ligdir. İyi hakemler bunu yapmaz. Hakem faul vererek 2-0 olacak maçta bir anda golü engelledi. Bütün bölümlerde bunu yaptı. Hakemin genel performansını çok beğenmedim. Oyunu oynatmaktan çok durdurmaya çalışan bir hakemdi. Maç 2-0'a gelse bizim için çok farklı bir sonuç olabilirdi. Aslında çok net gol kaçırdık. Onları da atabilsek maç bizim açımızdan değişebilirdi. Ancak bunların hepsi geçti. Kötü bir mağlubiyet aldık. Rakibimizi kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir