MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okay'dan 'toplantı' mesajı: Demokrasi adına doğru!
Politika
20 Temmuz 2023 Perşembe 08:23

Okay'dan 'toplantı' mesajı: Demokrasi adına doğru!

CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP kurmaylarının da olduğu toplantının sızdırılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Cumhuriyet’e konuşan Okay, “Demokrasi adına doğru bir toplantı” dedi.

Söz konusu toplantıda adı imza verecekler arasında geçen CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, konuştu.

Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre Kendisinin toplantıda olmadığını söyleyen Okay, “Görevden alınan il ve ilçe başkanlarının itirazlarının görüşülmesi ve bu konuda olağanüstü PM toplantısının yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Hem parti hukuku hem de parti içi demokrasi bakımından arkadaşlarıma imza verceğimi söyledim. Konuşmalarda geçen bölüm de budur. Zaten videodaki konu da o. Olağanüstü PM toplantısının amacı da görevden alınan il ve ilçe başkanlarının itirazlarının değerlendirilmesi. Çünkü olağan PM toplantısına kadar iş bitmiş olacaktı. Genelde böyle kongre ve kurultay süreçlerinde görevden alma işlemi olmaz. Parti içi demokraside bu tür tavırlarda olan kişiyim. İmzamın da arkasındayım” dedi. 

‘İMZAMI ATTIM’ 

Toplantıyı “parti içi hukuk bakımından ve demokrasi adına doğru bir toplantı” olarak nitelendiren Okay, “Kaldı ki amaç da ‘Olağanüstü PM toplayalım, itirazlar ele alınsın’ meselesidir. Gökhan Bey beni aradı, konuştum, imzamı attım” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir