MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okullar 1 Mart'ta kademeli olarak açılıyor!
Güncel
1 Şubat 2021 Pazartesi 20:25

Okullar 1 Mart'ta kademeli olarak açılıyor!

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayılarına paralel olarak yüz yüze eğitimin kademeli olarak 1 Mart'tan itibaren başlayacağı da açıklandı.

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yeni bir anayasayı tartışma vakti geldi. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz'' dedi. Erdoğan, fahiş gıda fiyatlarına ilişkin tepkisini bir kez daha dile getirerek, ''Üç beş aç gözlü tüccarın milletimize ekmeğini zehir etmesine göz yummayacağız'' açıklamasını yaptı. Vaka sayılarına paralel olarak yüz yüze eğitimin kademeli olarak 1 Mart'tan itibaren başlayacağı da açıklandı.

KÖY OKULLARI 15 ŞUBAT'TA AÇILIYOR

15 Şubat'ta köy okullarında eğitim ve öğretimin başlamasını kararlaştırdık. Ancak vaka sayısının artması durumunda tekrar bu eğitime ara verilebilecek.

OKULLAR 1 MART'TA KADEMELİ BAŞLIYOR

1 Mart'tan itibaren il bazında vaka durumuna bakılarak eğitim ve öğretime geçilmesine karar verdik. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir