MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Önce Gebze şimdi Ümraniye... Barınakta yine katliam!
Güncel
13 Ekim 2024 Pazar 16:38

Önce Gebze şimdi Ümraniye... Barınakta yine katliam!

Gebze Belediyesi'nin barınağında yaşanan hayvan katliamının arkasından şimdi de yine AKP'li Ümraniye Belediyesi’ne ait Hekimbaşı Barınağı’nda çok sayıda ölü kedi bulundu. Barınakta pek çok hasta hayvanın da olduğu ve onlara tarihi geçen mamalar verildiği ortaya çıktı.

Türkiye, iki gün önce Gebze Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan hayvan katliamı karşısında ayağa kalktı. Sokak hayvanlarının katledilmesinin önünü açan yasanın Meclis'ten geçmesiyle vahşetin katlandığını vurgulayan yaşam hakkı savunucuları seslerini duyurmaya çalışırken, bugün de Ümraniye'de bir katliam yaşandı.

Ümraniye Belediyesi'ne ait Hekimbaşı Barınağı’nda çok sayıda ölü kedi bulundu. Hayatta olanların ise sağlık durumlarının kötü olduğu öğrenildi. Sosyal medyadan katliamı duyuran hayvanseverler, barınaktaki hayvanlara son kullanma tarihi geçmiş mama verildiğini de söyledi.

BELEDİYEDEN YORUM YOK

12punto'da yer alan habere göre; olay yerine polis ekipleri gelirken, zabıta ise barınaktaki hayvanseverleri dışarı çıkartmak istedi. Ancak hayvanseverler, avukat gelene kadar dışarı çıkmayacaklarının altını çizdi. Katliamın yaşandığı barınağa savcının gelmesi beklenirken, belediyenin veteriner hekimleri ise açıklama yapmayı reddetti.

Gebze Belediyesi'nden İlk Açıklama Geldi! Hayvanları Koruma Günü'nde Paylaşım YapmışlarGebze Belediyesi'nden İlk Açıklama Geldi! Hayvanları Koruma Günü'nde Paylaşım Yapmışlar

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir