MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özdağ duyurdu: İzmir'deki üniversitede rektörden ceza skandalı!
Güncel
25 Ağustos 2023 Cuma 09:11

Özdağ duyurdu: İzmir'deki üniversitede rektörden ceza skandalı!

Zafer Partisi Lideri Özdağ'ın sosyal medya hesaplarından duyurduğu iddiaya göre İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran enstitüye girişte içinde bulunduğu sivil araç güvenlik görevlileri tarafından durdurulmadığı için Atatürk heykeli önünde nöbet tutma cezası verdi. 

GERÇEKİZMİR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde gerçekleşen bir skandalı gündeme taşıdı. 

Özdağ'ın sosyal medya hesaplarından duyurduğu iddiaya göre İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran enstitüye girişte içinde bulunduğu sivil araç güvenlik görevlileri tarafından durdurulmadığı için Atatürk heykeli önünde nöbet tutma cezası verdi. 

Özdağ iddiayı "İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü rektörü makam aracı ile değil sivil bir araç ile Enstitüye geliyor. Güvenlik görevlisi sivil aracı durdurmuyor. Belki içinde rektörü gördü tanıdı. Rektör bunun üzerine “Neden aracı durdurmadın?” Diyerek güvenlik görevlisine Atatürk heykeli önünde nöbet tutma cezası veriyor. Onun başına da güvenlik amirini nöbetçi dikiyor. Burası bir üniversite, cezayı veren bir profesör" mesajıyla gündeme taşıdı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Baki BAKLAN
 25 Ağustos 2023 Cuma 09:53
Trajikomik
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir