CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmek üzere Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne geldi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu, tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde ziyaret etti.
Özgür Özel ziyaret amacıyla saat 09.40’ta cezaevi kampüsüne giriş yaptı.
Özel, görüşmenin ardından şu açıklamalarda bulundu:
Maalesef Silivri'deyiz. 2025 yılındayız. Son seçimlerin birinci partisiyiz. Dünyanın en tanınmış metropolüne 3 kez belediye başkanı seçilmiş Ekrem İmamoğlu'nu, Resul Emrah Şahan'ı, Murat Çalık'ı ve Gezi tutuklularını ziyaret ettik.
'Ekrem İmamoğlu'nu yenemeyeceğim, o zaman kurtulacağım'. O kadar kolay sandılar. Saraçhane'yi hesap edemediler. Şimdi bütün dünya basını peşinizde. Bunu ben yapmadım. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın yarattığı rezalete milletin tepkisi!
Vatandaş, sandıktan çıkana sahip çıktı.