MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel’den 3 günlük İzmir-Manisa mesaisi: İşte programı!
Politika
27 Ağustos 2024 Salı 08:14

Özel’den 3 günlük İzmir-Manisa mesaisi: İşte programı!

CHP Lideri Özel, çarşamba akşamı Dikili’de festivale katılacak, perşembe günü memleketi Manisa’da Tarım Mitingi gerçekleştirecek, cuma günü ize İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışında yer alacak.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 28-29 ve 30 Ağustos’ta İzmir ve Manisa’da önemli mesailere imza atacak.

DİKİLİ’DE FESTİVALE KATILACAK
CHP Genel Başkanı Özel, Dikili Belediyesi tarafından 28-29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nin açılışına katılacak. Özel, 28 Ağustos akşamı Dikili’de olacak. Özel, saat 21:00'de festivalin açılışında konuşacak.

MEMLEKETİ MANİSA’DA MİTİNG
CHP Lideri, 29 Ağustos Perşembe günü ise memleketi Manisa’da Tarım Mitingi gerçekleştirecek. Miting Turgutlu’da yapılacak. Mitingin saatinin 18:00 olacağı öğrenildi. İzmir’den de mitinge yoğun bir katılım gerçekleşmesi için il başkanlığı çalışma başlattı.

İEF’NİN AÇILIŞINDA YER ALACAK
CHP Genel Başkanı, 30 Ağustos-9 Eylül 2024 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı/Kültürpark’ta açık alanda düzenlenecek 93. İEF’nin açılış törenine katılacak. Törenin 30 Ağustos Cuma günü saat 19:00'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir