MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'den 'BAL' mesajı: Bu rezaletin karşısındayız, gereği yapılacak!
Politika
4 Ocak 2024 Perşembe 10:02

Özel'den 'BAL' mesajı: Bu rezaletin karşısındayız, gereği yapılacak!

Bornova Anadolu Lisesi'nde başlatılan anaokulu inşaatı 'mülteciler için yapılacak' ve 'ağaç kıyımı' iddialarının gölgesinde tepkilere yol açtı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın ardından CHP cephesinden tepkiler sürüyor. Son olarak CHP Lideri de Özel de mezunu olduğu okulla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’nın, öğrencilerinin ve velilerinin yanında bu rezaletin karşısındayız. Gereği yapılacak" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in köklü eğitim kurumlarından Bornova Anadolu Lisesi'nde başlatılan anaokulu inşaatı tepkilere yol açtı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mülteciler için yapıldığı iddia edilen anaokulu inşaatı nedeniyle dozerler okul korusunun bir bölümü şantiyeye çevirirken, tepkiler de çığ gibi büyüdü. 

- SOYER'DEN 'BAL' MESAJI: TALANA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ! 

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konu hakkında detaylı bir açıklamasında 4 derslikten oluşan anaokulu projesinin mülteciler için değil bölgedeki ihtiyaç için yapıldığı, Koruma Kurulu'ndan onay ve Bornova Belediyesi'nden ruhsat alındığı, ayrıca plana göre hiç bir ağaca da zarar verilmediği vurgulansa da CHP cephesinden peş peşe tepki açıklamaları gelmeye devam ediyor. 

- İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN 'BAL' AÇIKLAMASI... 

Süreçte mezunu olduğu okulda yaşananlarla ilgili olarak gözlerin çevrildiği isimlerin başında olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi. CHP Lideri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hatadan derhal dönülmelidir" mesajı verdi. 

Özel açıklamasını 'Gereği yapılacak' mesajıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u etiketliyerek tamamladı. 

İŞTE ÖZEL'İN AÇIKLAMASI:
İzmir Bornova Anadolu Lisesi Türkiye’nin en saygın ve değerli eğitim kurumlarından biridir. Binlerce mensubundan biri olduğum Bornova Anadolu Lisesi ailesine bunu yaşatamazsınız.  Bu hatadan derhal geri dönülmelidir. Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’nın, öğrencilerinin ve velilerinin yanında bu rezaletin karşısındayız. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir