MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel’den Buca mesajı: Duman’a övgü ve ‘rekor oy’ beklentisi
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 22:06

Özel’den Buca mesajı: Duman’a övgü ve ‘rekor oy’ beklentisi

CHP Genel Başkanı Özel’i ziyaret eden partinin Buca adayı Duman, görüşmede Özel’in Buca ile ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. CHP Lideri Özel, video mesajda Duman’ın genç, çalışkan bir aday olduğunu ifade etti. Duman’ı Bucalılara ve parti örgütüne emanet ettiğini söyleyen Özel, ‘rekor oy’ beklentisini ortaya koydu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Buca Belediye Başkanı Adayı Görkem Duman Ankara'da önemli bir mesaiye imza attı. 

CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı Duman, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. 

Duman, görüşmede Özel’in Buca ile ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in tüm Buca’ya ve Bucalı’lara selamı var. Geçmişte olduğu gibi yarın da Buca’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını zaferle taşıyacağız" ifadeleriyle paylaştı.

CHP Lideri Özel, video mesajda Duman’ın genç, çalışkan bir aday olduğunu ifade etti. Duman’ı Bucalılara ve parti örgütüne emanet ettiğini söyleyen Özel, ‘rekor oy’ beklentisini ortaya koydu.

DUMAN’A ÖVGÜ VE ‘REKOR OY’ BEKLENTİSİ
Özel şu ifadeleri kullandı: Buca CHP ailesinin değerli üyeleri ve sevgili Bucalılar. Görkem başkanımızın adaylığı kesinleşti. O’nu örgütümüze ve sizlere emanet ediyoruz. Buca’da rekor bir oy bekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi geçmişte olduğu gibi yarınlarda da Buca’ya en iyi hizmeti yapacak. Çok genç, çok temiz, çok çalışkan bir adayımız var. Adayımızı tüm Bucalılara emanet ediyorum... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir