MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'den Erdoğan'a 'İzmir' yanıtı: 'Çıkıp özür dileyecek mi?'
Politika
17 Temmuz 2024 Çarşamba 14:39

Özel'den Erdoğan'a 'İzmir' yanıtı: 'Çıkıp özür dileyecek mi?'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile partinin Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki lider de zirve sonrası basın açıklaması yaptı, soruları yanıtladı. Özel, burada yaptığı konuşmada, İzmir'deki elektrik akımı faciasına dair konuştu, Erdoğan'a yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

ERDOĞAN: VEBALİ OLANLAR ÖZÜR DİLEMEDİ

ERDOĞAN’A ‘İZMİR’ YANITI: ‘ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?’

İzmir'de iki yurttaşın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine dair Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt veren Özel, şunları söyledi:

"Suç bizdeyse gereğini yerine getiririz. Peki suç elektrik dağıtım şirketindeyse Erdoğan çıkıp özür dileyecek mi? 2010-13 arası elektrik dağıtımlarını özelleştiren ben miydim Erdoğan mıydı? Elektrikte özelleştirme cinayettir diyenlere özür diliyorlar. Bunu söyleyen Erdoğan'ın 22 yıldır iktidarda olanla isim-soyisim benzerliği var. Yaşanan her şeyden sorumlu olan biri bunu söylüyorsa bunu verecek cevapta insan kelimeleri nezaketle seçmekte güçlük çekiyor.

Erdoğan özür davetinde bulunuyorsa ben de şunu sorayım. Depremin üzerinden 1.5 sene geçti. 1 yılda 620 bin konut yapacaklardı 76 bin yaptılar. Depremzedeler 1.5 sene sonra yine sokakta, çadırda, konteynırda. Sen 1.5 sene boyunca ev veremediğin depremzedelerden özür dileyecek misin?"

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir