MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'den bir çarpıcı Manisa-İzmir çıkışı daha!
Güncel
9 Haziran 2024 Pazar 12:00

Özel'den bir çarpıcı Manisa-İzmir çıkışı daha!

CHP Lideri Posta Gazetesine verdiği röportajda “Eskiden partililer, CHP orada hep kazandığı için “İzmir’in meltemi, Manisa’yı da ısıtacak’ derdi. Bu seçimde biz burada yüzde 60 aldık, İzmir yüzde 50 aldı. Bu sefer Manisa’nın poyrazı İzmir’i serinletti” dedi.

CHP Lideri Özgür Özel, Posta Gazetesine verdiği röportajda memleketi Manisa'da geçen seçimi ve gündemi değerlendirdi. Özel, "Eskiden partililer, CHP orada hep kazandığı için “İzmir’in meltemi, Manisa’yı da ısıtacak’ derdi. Bu seçimde biz burada yüzde 60 aldık, İzmir yüzde 50 aldı. Bu sefer Manisa’nın poyrazı İzmir’i serinletti” dedi.

Özel şunları söyledi:

Manisa’da partinin, yüzde 6 oy aldığı seçimleri yaşadım. Genel başkan olduğumda ise yüzde 60 oy aldık. Hep İzmir daha çok oy alırdı. İl başkanları; 'İzmir’in meltemi Manisa'yı da ısıtacak. İlerde Manisa’yı da alacağız İzmir’in katkısıyla’ derlerdi. Bu defa İzmir yüzde 50 aldı, biz yüzde 60. Mitingde il başkanı ‘İzmir’in meltemi’ falan derken elinden mikrofonu kaptım dedim ki; ‘Yok öyle yağma bu sefer Manisa’nın poyrazı İzmir’i serinletti.’ Burada 2 ilçe dışında tüm ilçeleri aldık. Benim için bundan büyük bir keyif yok. Adayımız Ferdi Bey de doğru karardı. Her anket daha iyi geldi. ‘Bu iş, yüzde 50’nin üstüne çıktı’ dediğimde eşim bile inanmadı. Bizim için şaşırtıcı olmadı ama Türkiye’nin en çok konuştuğu seçim sonucu oldu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erol
 9 Haziran 2024 Pazar 16:07
Demek'ki "İZMİR" Ne tarafa Evrileceğini görmüş CHP hatırına size oy vermiş.
 Mustafa
 9 Haziran 2024 Pazar 12:13
Sayın Özel,İzmirde neden %50 aldı parti önce bunu sorgula
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir