MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'den tepki çeken isimle fotoğrafa açıklama!
Politika
8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:45

Özel'den tepki çeken isimle fotoğrafa açıklama!

CHP lideri Özgür Özel, AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen eski Yeni Şafak çalışanı Taha Hüseyin Karagöz’ü ağırlamış, söz konusu ziyaret tepki çekmişti. Özel konuya ilişkin açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’le bir araya geldi.

Görüşme, Karagöz tarafından kamuoyuna duyuruldu.

X hesabından paylaşım yapan Karagöz, “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞME TEPKİ ÇEKTİ

Söz konusu ziyaret, kısa sürede kamuoyunda gündem oldu. Özel’e tepki gelirken; sosyal medyada konuyla ilgili yaklaşık 70 binden fazla tweet atıldı.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN O FOTOĞRAFA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Eleştirilerin ardından CHP lideri Özel’den söz konusu fotoğrafa dair bir açıklama geldi.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özel, "Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir