MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'in kritik mesailerinde İzmirli başkan da masada!
Politika
25 Ekim 2023 Çarşamba 18:21

Özel'in kritik mesailerinde İzmirli başkan da masada!

CHP'de 4-5 Kasım'da yapılacak kurultayda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na karşı değişimcilerin adayı olan Özel’in Ankara’daki yoğun mesaisinde ve il ziyaretlerinde A takımıyla birlikte İzmir’den kendisine desteğini açıklayan isimlerin başında gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da yer alması dikkat çekiyor. 

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler 4-5 Kasım’da yapılacak 38.Olağanüstü Kurultay’a çevrilirken, genel başkanlığa aday olan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı değişimcilerin adayı olan CHP’li Özel partililer, il örgütleri ve kurultay delegasyonuyla temaslarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile de bir araya gelerek hedeflerini anlatıyor. 

YOĞUN MESAİDE TUGAY DA EKİPTE!
Özel’in Ankara’daki yoğun mesaisinde ve il ziyaretlerinde A takımıyla birlikte İzmir’den kendisine desteğini açıklayan isimlerin başında gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da yer alması dikkat çekiyor. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki heyetin Özel'in çalışma ofisine yaptığı ziyarette de yer aldı. 

Özel’in ADD Genel Başkanı Bozkurt’u ekibiyle birlikte ağırladığı buluşmada Başkan Tugay da hazır bulundu. 

Özel ziyarette Atatürk'ün kurduğu, 100. yılını kutlayan partinin genel başkanlığına aday olan kişi ve kadroların ilk çıkması gerektiği yerin ADD olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Adayı ayrıca, "Atatürkçülerin kendilerini bulacakları yönetim kadrolarının, Cumhuriyet'in 100. yılında CHP'yi yöneteceğini müjdelemek istiyoruz" mesajını verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir