MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel, özür dilemişti söz Dilruba'da: Hiç kimseden özür dilemiyorum!
Güncel
17 Eylül 2024 Salı 14:21

Özel, özür dilemişti söz Dilruba'da: Hiç kimseden özür dilemiyorum!

İzmir’de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan ardından serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu gazeteci Portakal'ın yayınında, “Gerizekalı kelimesini sadece AK Partililer üstüne alındıysa bu benim değil onların problemidir. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum” diye konuştu.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan ardından serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu gazeteci Fatih Portakal'ın yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

Kayserilioğlu, Portakal’ın röportajdaki sözleri üzerine sorularını da yanıtladı.

Kayserilioğlu, “Halkın oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanı halkından gelenlere kulaklarını tıkamamalı. Bana sorarsanız söylediklerimde hakaret yoktu. Bizim bir şeylere taptığımızı söylüyorsunuz ama siz tek adam rejiminde cahilce her şeyi sorgulamadan onaylıyorsunuz diyerek söyledim. Söylediklerimden pişman değilim. Birisi bir karar aldığında araştırmadan eğer onu destekliyorsanız gerizekalısınız dedim” açıklamasını yaptı.

“ÖZÜR DİLEMİYORUM”

Kayserilioğlu, yaşanan özür ve tartışması ile ilgili olarak ise, “Gerizekalı kelimesini sadece AK Partililer üstüne alındıysa bu benim değil onların problemidir. Gerizekalı olmayanlar alınmadı üstüne. AK Partililere şunu diyorum "Neden üstünüze alındınız?" Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı vardır. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum.” diye konuştu.

ÖZEL, ÖZÜR DİLEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir Fuarı’nın açılışında Kayserilioğlu’nu protokolde ağırlamış daha sonra Kayserilioğlu adına özür dilemişti.


 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir