MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgener sanayicilere hedeflerini anlattı
Ekonomi
28 Şubat 2018 Çarşamba 11:01

Özgener sanayicilere hedeflerini anlattı

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) yönetim kurulu toplantısına katılarak, "Bugün işimiz ve ismimiz büyüdüyse bunu İzmir'in sağladığı imkanlara borçluyum. Taşın altına elimi koymak için yola çıktım" dedi.

İTO'da yönetim geçmişi olmadığını ifade eden Başkan Adayı Mahmut Özgener, bunun kendisi için handikap olmadığını öne sürerek, "Çünkü çok daha büyük kurumları yönettim. Fakat üyeler beni yeterince tanımıyor. Sırf ismim biliniyor diye oy isteyemem. Bu nedenle olabildiğince çok üyeye ulaşmak, kendimi ve projelerimi anlatmak için var gücümle çalışıyorum" dedi.

İTO'yu örnek çalışmalarla ülke gündemine taşımayı hedefleyen Özgener, "Kısmet olur da kazanırsak, ilk günden itibaren tüm çalışma planımız, projelerimiz hazır. İTO üyelerinin bir değişime onay vermesi demek, benim için çok büyük sorumluluk demektir. Türkiye'nin en büyük odalarından biri olan İTO'nun, çalışmalarıyla ülke çapında ses getirmesi gerekiyor, gündem olması gerekiyor. Bu görevler geçicidir. Odayı, örnek icraatlarıyla Türkiye'nin gündemine taşıyamazsam kendimi başarısız sayarım" dedi.

Sözlerinde değişimin önemine vurgu yapan Özgener, "Değişim olmazsa gelecek doğru kurgulanamaz. İTO, bu kent için tüm STK'larla, kamuyla uyumlu çalışmalı. Uzlaşmacı olmalı. Eleştiriye açık olmalı. Kimseyle kavgalı olmamalı. İTO Başkanı ve yönetimi, odayı, hem üyeleriyle hem de İzmir'in ekonomik dinamikleriyle birlikte, ortak akılla yönetmeli. Kimse bu şehrin sahibi değil. Hepimiz gelip geçiciyiz ve İzmir'e hizmet için çalışıyoruz. Dolayısıyla bu kent için el ele vermeli, güçbirliği yapmalıyız" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir