MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özel'den Madımak mesajı
Güncel
2 Temmuz 2025 Çarşamba 12:32

Özgür Özel'den Madımak mesajı

Madımak Oteli'nde 33 aydının katledilmesinin 32. yıl dönümünde anma mesajı paylaşan CHP lideri Özgür Özel, "Adalet yerini bulana, Madımak bir Utanç Müzesi olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "2 Temmuz 1993’te Sivas’ta insanlığa karşı işlenen en utanç verici saldırılardan birinde kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla anıyorum. Adalet yerini bulana, Madımak bir 'Utanç Müzesi' olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz'' dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Madımak Katliamı'nın 32'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özel, şunları kaydetti:

"2 Temmuz 1993’te Sivas’ta insanlığa karşı işlenen en utanç verici saldırılardan birinde kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla anıyorum. Adalet yerini bulana, Madımak bir 'Utanç Müzesi' olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin iç barışına dün de bugün de döşenen mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar temizleyemez. O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz." (ANKA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir