CHP'de Kılıçdaroğlu yönetiminden yeni ihraçlar!
Özel'in rotası saha: Binaya ihtiyacımız yok!
Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na: Bana özür borcu var!
CHP'de iki cephede üç kritik toplantı!

GERÇEKİZMİR - CHP’ye mahkeme kararıyla mutlak butlan atanması ve Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin göreve iade edilmesinin yankıları sürüyor.
CHP’de MYK kararıyla İzmir İl Başkanı Çağatay Güç’ün görevden alınmasının ardından il başkanlığına atanan isim Utku Gümrükçü yaşanan yüksek tansiyonun ardından dün itibariyle mesaiye başladı.
Görevden alınan Güç ise Konak Kantar Karakolu’nun karşısında siyasi faaliyetlerini sürdürmek için yeni bir ofis tuttu.
İzmir’de sıcak gelişmeler yaşanırken kente geleceği öğrenilen Özgür Özel’in programı da netleşti.
Gerçekİzmir’in edindiği bilgiye göre, Özgür Özel 29 Haziran Pazartesi günü kente gelecek.
MESAİ KÜÇÜK MENDERES’TE BAŞLAYACAK
Özel, İzmir programına Küçük Menderes Havzası’nda yapacağı saha mesaisi ile başlayacak. Özel geçtiğimiz günlerde Denizli ve Burdur’da yaptığı gibi vatandaşlarla buluşacak.
GÜNDOĞDU’DA MİNİ MİTİNG
Özel, vatandaşlarla bir araya geleceği ziyaretlerin ardından Gündoğdu Meydanı’nda mini bir miting gerçekleştirecek.
MİTİNG SONRASI YENİ OFİSE YÜRÜYÜŞ
Özel, mitingin ardından Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek görevden alınan Güç’ün tuttuğu yeni ofisi ziyaret edecek.
|
Belkıs Erdoğan 23 Haziran 2026 Salı 15:17
|






Sayfa başına git