MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özkan'dan İnce'ye: Çelebi seçilecek, Foggo seçilemeyecek siz mutlu olacaksınız öyle mi?
Politika
5 Mayıs 2023 Cuma 19:59

Özkan'dan İnce'ye: Çelebi seçilecek, Foggo seçilemeyecek siz mutlu olacaksınız öyle mi?

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Özkan, Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin CHP’ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Özkan, ‘’Mehmet Ali Çelebi 4. sıradan seçilecek, İzmir’de Hacer Foggo 8. sıradan seçilemeyecek öyle mi? Öyle mi? Ve siz buna yol açacağınız için mutlu olacaksınız öyle mi? Muhalefete muhalefet ettiğiniz için mutlu olacaksınız. Olmaz bunu kabul etmek mümkün değil’’ açıklamasını yaptı.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Fox Tv’de gündeme dair soruları yanıtladı.

ÇELEBİ SEÇİLECEK, FOGGO SEÇİLEMEYECEK SİZ MUTLU OLACAKSINIZ ÖYLE Mİ?

Özkan, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin 6’lı Masa’ya yönelik, ‘ilkesiz menfaat ortaklığı’’ çıkışı ve listeler üzerinden yaptığı ‘FETÖ’ eleştirilerine yanıt verdi.

Özkan: şunları kaydetti: Zalimin sofrasından kalkıp mazlumun yanına gelene saygı duyulur ama birisi mazlumun yanını terk edip zalimin sofrasına oturuyorsa ona saygı duyulmaz. Ben 6 yıl cezaevinde kaldım. Muharrem İnce beni ziyaret etti bir gün. Geldi orada Silivri’de mücadele etti. Şimdi buradan kalkıp Mehmet Ali Çelebi gibi İzmir’deki milletvekili adayı, halkın sofrasından kalkıp zalimin sofrasına gidiyorsanız o zaman siz halka hesap verirsiniz çok açık. 6 yıl cezaevinde kalacağım, 4,5 yıl hücrede tek başıma yatacağım, sağlığımı kaybedeceğim ve ben Fethullahçı olacağım. Fethullahçılar ben listeler yazılmayayım diye 3 aydır kampanya üretecekler, yalan söyleyecekler, her türlü iftirayı atmakta bir çekince görmeyecekler ben Fethullahçı olacağım öyle mi, ben Fethullahçı’yım öyle mi? Bu listede yer alan insanlar bugün gelmediler ki. Onlar dün zalimin sofrasından kalktılar mazlumun yanına geldiler, politik mücadelelerini sürdürüyorlar. Mehmet Ali Çelebi 4. sıradan seçilecek, İzmir’de Hacer Foggo 8. sıradan seçilemeyecek öyle mi? Öyle mi? Ve siz buna yol açacağınız için mutlu olacaksınız öyle mi? Muhalefete muhalefet ettiğiniz için mutlu olacaksınız. Olmaz bunu kabul etmek mümkün değil. Her şey hallolabilirdi. Ama herkes kendi yolunda yürüyor, genel başkanımızın söylediği gibi. Önünde durmamak lazım. Halkımızdan daha büyük bir terazi yok. Halkın vicdanına çıkacağımız tartıda herkes kilosunu da boyunu da görecek. İstedikten sonra bugün de her şey hallolabilir. İstemediği için olmuyor. Halkımızı herkese gereken yanıtı verir. 3 aydır trenptopic oluyorum Fethullahçılar yapıyorlar. Bu kirli propagandadır çöktüğü yer halkın vicdanıdır. 14 Mayıs’ta herkes görecek o vicdanın büyüklüğünü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 5 Mayıs 2023 Cuma 22:33
Foggo seçilsin veya seçilmesin çokta önemli değil çünki Izmirde siyaset yapan kadınların emeklerine haksızlık yapıldı .1 ci sıradaki ve 8 ci sıradaki kadın aday İstanbuldan neden İzmirde siyaset yapan kadın adaylardan gösterilecek kimse yokmuydu? 1 sıradaki özeliği ne hiç bir uzmanlık alanı yok.8 sıradakide yetersiz geliyor insanlara ifade şekli insanları etkilemiyor .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir