MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özkan meclis üyeliği için yola çıktı!
Politika
24 Kasım 2023 Cuma 13:25

Özkan meclis üyeliği için yola çıktı!

İzmir'de 30 Ekim 2020'de Seferihisar açıklarında yaşanan depremin ardından kurulan İZDEDA'nın Kurucu Başkanı Haydar Özkan CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi olmak için resmen yola çıktı.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıklayan İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği(İZDEDA) Kurucu Başkanı Haydar Özkan CHP Bayraklı İlçe Örgütü'ne giderek resmi başvurusunu yaptı. 

Özkan aday adaylığı açıklamasında şunları kaydetti: 

Bugün burada sizlerle bir araya gelmek, gerekli olanı yapmak ve sorumluluğumuzu almak için bir fırsattır. 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'imizde meydana gelen deprem, toplumumuz için bir dönüm noktası oldu. O günden bu yana, yaraları sarmak için birlikte çaba harcıyoruz. Kamu kurumları el ele vererek acıyı dindirmek için çalışırken, biz de İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni kurarak, bir avuç insanın gücünün ne kadar büyük olabileceğini göstermeye çalıştık. Bir araya gelerek, yıkımın üstesinden gelmek için güç birliği yaptık.

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'nin kurucusu olarak, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte, depremzedelerimizin yaşadığı acıları, kayıpları ve ihtiyaçlarına çare olabilmek adına yoğun bir çaba içerisinde olduk. Bu süreçte toplumun gücünü ve dayanışmasını hissetmek beni derinden etkiledi. Bu duygu ve düşüncelerle, Bayraklı'nın kalkınması ve insanlarımızın yaşam kalitesinin artması için daha fazlasını yapma arzusu içindeyim.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılmak benim için bir onur ve sorumluluktu. Bu partinin değerleri doğrultusunda, Bayraklı için çalışmak istiyorum. Şeffaflık, adalet ve katılımcılık ilkelerini esas alarak, her bir Bayraklılının sesini duyurabilmek ve onların taleplerini karşılayabilmek için buradayım.

Bayraklı Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımı açıklarken, sadece bir siyasi pozisyon için değil, aynı zamanda toplumumuzun her kesiminden gelen seslere kulak vermek ve ortak bir gelecek inşa etmek amacıyla buradayım. Çünkü inanıyorum ki, gerçek değişim ve ilerleme ancak herkesin katılımı ve destekleriyle mümkün olabilir. Bayraklı'nın çeşitli renkleri, farklı sesleri ve zengin kültürü ile bu şehri daha da güçlendirmek için el ele vermek istiyorum. Bu süreçte, sizlerden gelen fikirleri, önerileri ve eleştirileri dinlemek, Bayraklı'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için önemli bir adım olacak.

 

                                                                Haydar Özkan

CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir