MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özkan’dan ‘Fethullahçı operasyon’ çıkışı, ‘ANKA benim değil’ vurgusu!
Politika
19 Mayıs 2023 Cuma 17:31

Özkan’dan ‘Fethullahçı operasyon’ çıkışı, ‘ANKA benim değil’ vurgusu!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan seçim gecesi ile ilgili kendisi hakkındaki iddialara 15 dakikalık bir video ile yanıt verdi. Özkan, Fethullahçı operasyon vurgusu yaparken, ANKA Haber Ajansı’nın kendisine ait olmadığını bir kez daha yineledi.

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, kendisi hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yayınladığı 15 dakikalık bir video ile yanıt verdi.

Özkan açıklamasında, "Fettullahçı arkadaşların uydurdukları bir yalan silsilesi üzerine, çok büyük paralar harcayarak, yaklaşık 1.5 milyonu aşkın tweet atarak feyk hesaplar ile oluşturdukları bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız" dedi. Özkan, "Bu durum itibar suikastına dönüşmüş durumda" diye konuştu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin yapıldığı gün ANKA Haber Ajansı’nı manipüle ettiği ve ıslak imzalı tutanakları AK Parti’ye verdiği iddia edilen İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından kendisi hakkındaki iddialara 15 dakikalık bir video ile yanıt verdi.

FETHULLAHÇI OPERASYON VURGUSU!

15 dakikalık bir video ile iddialara tek tek yanıt veren Özkan, "Fethullahçıların son üç gündür çok büyük para harcayarak 1.5 milyona yakın tweet atarak oluşturdukları algı operasyonuyla karşı karşıyayım. Akın İpek söylüyor, Cevheri Güven evet doğru diyor. Mesut Yılmaz, Ergenekon'da bizi içeri alan polis 'evet, evet doğru' diyor. Esra Karakaş diye Almanya'da biri var o evet diyor. Sonra Emre Uslu diye bir Fethullahçı polis var. O da evet diyor" ifadelerini kullandı.

‘ANKA BENİM DEĞİL’ ÇIKIŞI!

Özkan videoda "Fethullahçıların yalanları halkımıza doğruymuş gibi göstermeye çalışanlar var. Soruyu şöyle soralım: Tuncay Özkan 95 milyon dolar almış mı? Akın İpek'e göre riske girmişim, alamamışım. Bir davayı gündeme getiriyor, davanın tarafları arasında yokum ama 95 milyon dolar aldığımı söylüyor. Dava ile ilgili bir karar yok. Sonra Cevheri Güven, ben araştırdım 95 milyon doları aldı diyor. Mesut Yılmaz da ANKA Haber Ajansı üzerinden aldı diyor. ANKA benim değil" ifadelerini kullandı.

ISLAK İMZALI TUTANAK İDDİASINA YANIT

Özkan seçim gecesi ıslak imzalı tutanakları AK Parti'ye verdiği iddiasına ilişkin ise "Bu tutanak seçime girilen bütün partilere veriliyor. Ben AKP'nin elinde de olan tutanakları para karşılığında satmışım. Bu itibar suikastine dönüşüyor" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir