MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özlale'den 'AK Parti ile anlaşma' iddiasına yanıt, Çıray'a yaylım ateşi!
Politika
20 Ekim 2023 Cuma 17:55

Özlale'den 'AK Parti ile anlaşma' iddiasına yanıt, Çıray'a yaylım ateşi!

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale, İYİ Parti’den istifa eden Eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın İYİ Parti ile AK Parti’nin belediye seçimlerine yönelik İzmir üzerinde anlaşmaya vardığı yönündeki iddialarına yanıt verdi. Özlale, Çıray’a sert sözlerle yüklenerek ‘AK Parti ile anlaşma’ iddialarını yalanladı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale, İYİ Parti’den istifa eden Eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, ‘’İYİ Parti’yle AK Parti arasında İYİ Parti’nin Türkiye’nin her yerinde aday çıkarması şartıyla AK Parti’nin İzmir’de aday çıkarmaması tartışılıyor’’ iddiasına yanıt verdi.

ÇIRAY'DAN 'AK PARTİ VE İYİ PARTİ'DEN İZMİR ANLAŞMASI' İDDİASI!

Özlale sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çıray’a sert sözlerle yüklenirken, ‘’Zihinleri bulandırarak gündemi meşgul etmekle nam salmış birine cevap vermeye bile gerek yok ama ben yine de kısa bir açıklama yapayım. Aytun Çıray böyle bir iddia var diyerek hiçbir zaman gerçekleşmeyecek temennisinin bir kaynağı varmış gibi gösteriyor. Böyle bir iddia da yok, böyle bir konu da yok. Defalarca söylediğimiz üzere AK Parti ile bir anlaşma yapmadık, yapmıyoruz, yapmayacağız. Sayın Çıray'ın aday olma hırsı ve öfkesi aklının ötesine geçmiş belli ki’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir