MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özlale’den ‘Büyükşehir Adayı iddiası' ve ‘ittifak’ açıklaması
Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 15:12

Özlale’den ‘Büyükşehir Adayı iddiası' ve ‘ittifak’ açıklaması

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, canlı yayında  ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’ olacağı iddiasına ve ittifak sorularına yanıt verdi.
GERÇEKİZMİR - İYİ Parti lideri Meral Akşener’in katılımıyla Malazgirt Zaferi'nin 952'nci, Büyük Taarruz’un 101’inci yıldönümü çerçevesinde Afyonkarahisar'da partisince düzenlenen programda yer alan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Özlale, canlı yayında  ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’ olacağı iddiasına ve ittifak sorularına yanıt verdi.

ADAYLIK
Özlale şunları söyledi;
“ Benim belediye başkan adaylığı için anılman gurur verici. Vekil olmamın gereğini yerine getiriyorum. Dolaşmadığım  yer kalmadı. Sorunları dile getiriyorum. İzmir’in çeperlerinde sorunları giderek büyüyen bir şehir var. O insanların sesi olmak istiyorum. İzmir’in en çalışkan vekili olmak istiyorum. İsmimin bu şekilde anılması gurur verici. Adaylığa çevrilir mi ? Bilmiyorum. Genel Başkanımız bana nerede görev verirse, o görevi de yerine getirmek için çalışırım.

İTTİFAK
Cumhur İttifakı’na katılmayız. 6 yaşında partiyiz. AK Parti’yle masaya oturmayan tek partiyiz. Biz Türkiye’ye yeni bir çözümünün mümkün olduğuna inandırmaya çalışıyoruz. Ben 6’lı masa ve kaybedilen seçimden sonra tüm partilerin kendi kimliklerini güçlendirme  çalışması yapması tarafındayım. 3-4 ay bu süreç böyle sürmeli. Sonra işbirlikleri olabilir. 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir