MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özlale konuştu, sosyal medya yıkıldı: Çocukları taciz eden sapıkları toplayın!
Politika
29 Temmuz 2024 Pazartesi 09:32

Özlale konuştu, sosyal medya yıkıldı: Çocukları taciz eden sapıkları toplayın!

TBMM Genel Kurulunda, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 5 maddesi kabul edildi. İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu ve yüzlerce kez paylaşıldı.

GERÇEKİZMİR - TBMM Genel Kurulunda, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 5 maddesi kabul edildi.

Ülkede büyük tartışmaya ve kutuplaşmaya neden olan kanun teklifi TBMM’de görüşülmeye gece geç saatlere kadar devam ederken maraton bugün de sürecek.

Teklif ile ilgili söz alarak konuşmalar gerçekleştirilirken İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu ve yüzlerce kez paylaşıldı.

Özlale, “Madem bu ülkede bir şeyleri toplamaya meraklısınız, sokak hayvanlarından başlamayın. Kadınları dini kullanarak yıllar boyu taciz eden din bezirganlarını toplamaya başlayabilirsiniz. Çocukları taciz eden sapıkları toplayın” dedi.

Özlale şunları söyledi:

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalıp esnafın hakkını çalıp. Milyonlarca insanı mutsuzluğa yoksulluğa sizler mahkum ediyorsunuz gücünüz bir tek orada ne olup bittiğinden habersiz sokak hayvanlarına yetiyor. Neden belediyesini bakanlığın dolandıranlara en ufak bir ceza vermiyorsunuz? Gücünüz yetmiyor. Sadece sokak hayvanlarına yetiyor. Yolsuza teşvik sokak hayvanlarına ölüm. Hırsızın arsızın başını okşa sokak hayvanlarına ölüm. Tacizciye tecavüzcüye iyi hal indirimi sokak hayvanlarına ölüm. Bir de utanmadan sıkılmadan trol ordunuz bu meseleyi bir sınıf çatışması haline getiriyor. Neymiş efendim fakir halk dar gelirli mahalleler sokak hayvanlarından muzdarip yüksek gelirli mahallelerde bu sorun değil. Ben size bir şey söyleyeyim pet shoplarda binlerce dolara köpek alıyorsunuz köpekler o evlerde rahat yaşıyor. Tek suçu sokakta doğmuş olan bir sokak hayvanını öldürmekten bahsediyoruz. Bu ülkede insanın değil köpeğin file fakirine tahammülünüz yok. Ona bile bir yaşam hakkı vermiyorsunuz. Madem bu ülkede bir şeyleri toplamaya meraklısınız, sokak hayvanlarından başlamayın. Kadınları dini kullanarak yıllar boyu taciz eden din bezirganlarını toplamaya başlayabilirsiniz. Çocukları taciz eden sapıkları toplayın. Masum bir kediyi asansörde sıkıştırıp dakikalarca işkence eden cani katili tutuklayın. Onu toplayın. Buna gücünüz yetmiyor. Bir de yerlerde sürüklenen itibarınızı toplayın. Bu ülkede emeklilere de çocuklara da hayvanlara da cehennemi yaşattınız. İnşallah yaşattığınızı yaşamadan bu dünyadan göçmezsiniz.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erhan Aydın
 29 Temmuz 2024 Pazartesi 19:37
Müthiş çok güzel Açıklamış,
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir