MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PM'ye giren o isimden sürpriz çıkış: İzmir'i de temsil edeceğim!
Politika
6 Şubat 2018 Salı 08:36

PM'ye giren o isimden sürpriz çıkış: İzmir'i de temsil edeceğim!

CHP’nin kurultayında İzmir’den Parti Meclisi’nde(PM) temsil oranı düşük kalırken, PM’ye seçilen Çelebi'den sürpriz bir çıkış geldi: Ben İzmir’i de temsil ediyorum."

GERÇEKİZMİR – CHP’de iki günlük kurultay maratonu sona erdi.

İlk gün mesaisinde Genel Başkanlık yarışı yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem ince yarışından Kılıçdaroğlu galip çıktı.

Gözler ikinci gün mesaisinde Parti Meclisi (PM) seçimindeydi. 60 kişilik PM'nin 52 kişilik kontenjanı için 488 kişi başvurdu. Yarış sonucu PM’ye giren isimler belli olurken, İzmir’den PM’ye Selin Sayek Böke, Sevda Kılıç, Tuncay Özkan ve Erdal Aksünger seçilmeyi başardı.

Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinden PM'ye sadece Böke ve Kılıç girerken, İzmir’den temsil sayısı az bulundu.

İzmir’in PM’deki durumu tartışma konusu olurken, kurultayda yeniden PM’ye seçilen Teğmen Mehmet Ali Çelebi’den İzmir çıkışı geldi.

Ergenekon davasında 16.5 yıl hapis cezası alan ancak daha sonra delillerin sahteliği nedeniyle serbest bırakılan Çelebi, 2016’daki kurultayda Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer almamasına rağmen PM’ye liste delerek girmeyi başarmıştı. Haftasonu yapılan kurultayda CHP Lideri’nin anahtar listesinde yer alan Çelebi, bir kez daha PM’ye seçildi.

İZMİR’İ DE TEMSİL EDECEĞİM
Geçtiğimiz yıl İzmir’e taşınan ve Urla’da yaşamaya başlayan Çelebi, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada, “ İstanbul’da yaşıyordum ama işlerim nedeniyle İzmir Urla’ya taşındım. 1 yıldır Urla’da yaşıyorum. Hem İzmir hem İstanbul şeklinde götüreceğim. İzmir örgütüyle temaslarımı arttıracağım. Ben PM’de İzmir’i de temsil edeceğim” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İZMİRLİ
 6 Şubat 2018 Salı 16:36
Aziz Kocaoğlu ile fazla samimi olma yoksa çok sıkıntı çekersin. Uzak durman senin ve partinin hayrına olur.Sen gençlerle yoluna devam edersen daha iyi olur 70 liklerle hareket etme
 selim
 6 Şubat 2018 Salı 12:34
helal olsun mehmet bey sonuna kadar arkanızdayız
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir