MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PM'ye seçilen CHP'li Çelik'ten 'Lider'e ve örgüte teşekkür
Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 10:23

PM'ye seçilen CHP'li Çelik'ten 'Lider'e ve örgüte teşekkür

PM’ye seçilen Devrim Barış Çelik, “kararlı tutumu ve kıymetli katkılarından dolayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, seçilebilmem için çaba gösteren cefakar ve vefakar örgütüme, seçilmemi sağlayan kurultay delegelerimize ve heyecanları hiç eksilmeyen yol arkadaşlarıma müteşekkirim” dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nden Devrim Barış Çelik, 37’nci Olağan Kurultay’da 612 oy alarak Parti Meclisi’ne (PM) girdi. 

Çelik sosyal medya hesabından, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. olağan kurultayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni 200. yüzyıla taşıyacak ve iktidar yürüyüşümüzü başlatacak olan kurultaydır. Bu kurultay, Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştırma ve onu aşma kararlılığını ortaya koyan kurultaydır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi, yeni seçilen kadrolarıyla, yılmadan, usanmadan, yorulmadan bu kararlılıkla çalışacaktır. Ayrıca benim için bu kurultay, dayanışmanın, gönüllülüğün ve yoldaşlığın ne kadar kıymetli olduğunun da bir göstergesidir. Gençlik kollarında başlayıp, Çevre Sokakta yetiştiğim partimin, karar organı Parti Meclisi’ne seçilmekten onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Başta, kararlı tutumu ve kıymetli katkılarından dolayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, seçilebilmem için çaba gösteren cefakar ve vefakar örgütüme, seçilmemi sağlayan kurultay delegelerimize ve heyecanları hiç eksilmeyen yol arkadaşlarıma müteşekkirim” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir