MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PM’ye giren Vekil Arslan: Örgütümün başını öne eğmedim!
Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 09:16

PM’ye giren Vekil Arslan: Örgütümün başını öne eğmedim!

Kurultay’da 743 oy alarak PM’ye giren İzmir Milletvekili Ednan Arslan, “Çok mutluyum, onurluyum. Şimdiye kadar örgütümün başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. İnşallah bundan sonra da örgütümü mahcup edecek yanlış yapmayacağız” mesajını verdi.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan, partisinin 37’nci Olağan Kurultayı’nda önemli bir göreve seçildi. Parti Meclisi’ne (PM) 743 oya ulaşarak giren Vekil Arslan açıklamalarda bulundu.

Arslan, “CHP’nin gençlik kollarında siyasete başlayan herkesin rüyası PM’ye girmektir. Çok onurlu bir görev… En üst noktada bir görev bu… Büyük bir rüya, benim için büyük bir onur ve gurur. Genel Başkanımız, İzmir örgütümüz bize güvendiler. Tüm Türkiye’de delege arkadaşlarımız yüksek bir oyla bize teveccüh gösterdiler. Bu göreve seçildik. Çok mutluyum, onurluyum. Şimdiye kadar örgütümün başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. İnşallah bundan sonra da örgütümü mahcup edecek yanlış yapmayacağız. Bu kurultay iktidardan önceki son kurultaydı. Yükümüz ağır. Bu ülkedeki en ücra köye kadar gidip bu iktidarın ülkeyi yönetemediğini anlatmak gibi görevimiz var. Bu onurlu görevi de yapmak bize nasip olacak. Bir rüyam gerçekleşmiş oldu, çok mutluyum” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir