MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka Bandırma'da yıkıldı!
Spor
13 Ocak 2018 Cumartesi 18:02

Pınar Karşıyaka Bandırma'da yıkıldı!

Pınar Karşıyaka Bandırma'da konuk olduğu Banvit'e karşı 84-65 mağlup oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 15'inci hafta karşılaşmasında Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka’yı konuk eden Banvit, karşılaşmadan 84-65 galip gelerek adını ilk 8 takım arasına yazdırdı.

İlk periyota Pınar Karşıyaka Metin'in basketiyle başladı. Periyot bitimine 3 dakika kala Rautins'in dış atışıyla farkı giderek açan Banvit, Banic ve Jones’in basketlerine rağmen Thomas’ın smaç basketinden sonra periyodu 19-10 önde bitirdi. İkinci periyotta ise devrenin bitmine 5 dakika kala 29-18 önde giden Banvit uzun süre top kaybı yapan Vidmar’ın smaç basketi ve ardından Rautins ile farkı giderek açmaya başladı ve soyunma odasına da 43-29 önde gitti.

Dönüşte Taylor'ın 3 sayısıyla ikinci yarıya başlayan Banvit, maçın 25'inci dakikasına da 49-42 önde girdi. Taylor ile etkili olan Banvit periyodu Thomas’ın son saniye  basketiyle 67-48 önde bitirdi. Son periyotta 19 sayı farkın getirdiği rahatlıkla oynayan Banvit konuk ekibin hücumlarını önlemekte zorlanmadı. Son 2 dakikada daha çok Şehmus, Hazer, Erkin ve Ragıp gibi genç Türk oyunculara yer veren Banvit karşılaşmadan 19 sayı farkla  84-65 galip gelerek ayrıldı. Bu neticeyle Banvit ilk 8 takım arasına girmeye hak kazandı.

MAÇIN ARDINDAN...
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı 84-65 mağlup eden Banvit’in başantrenörü Sasa Filipovski, "Bu galibiyetle Türkiye Kupası'na da katılma hakkını elde ettik." dedi. 

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında çok iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Galibiyet nedeniyle oyuncularına teşekkür eden Filipovski, "Bu galibiyetle Türkiye Kupası'na da katılma hakkını elde ettik. Bundan dolayı da mutluyuz. Takımın gelişimi açısından da ayrıca çok mutluyum." diye konuştu. 

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Aleksandar Trifunovic ise maçın başından sonuna kadar çalıştıkları planların dışında kaldıklarını belirterek, "Sezonun geriye kalanı ile ilgili bir şeyler değiştirmek istiyorsak idmanlarımızda daha farklı şekilde davranmamız lazım. Banvit kesinlikle hak ettiği bir galibiyet aldı." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir