MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka 'tamam mı, devam mı' virajında!
Spor
8 Aralık 2021 Çarşamba 10:55

Pınar Karşıyaka 'tamam mı, devam mı' virajında!

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon güçlü kadrosuyla tarihinin ilk Avrupa şampiyonluğunu hedeflerken üst üste 3 mağlubiyetle henüz ilk turda havlu atma riskiyle karşı karşıya gelen Pınar Karşıyaka, gözünü son hafta maçlarına çevirdi.

Karşıyaka'nın yer aldığı B Grubu'nda liderliği daha önce garantileyen Baxi Manresa, dün Stal Ostrow'u 88-75 yenerek 5'te 5 yaptı. Son haftaya Hapoel Jerusalem ve Kaf-Kaf, 5 maçta 2'şer, Stal ise 1 galibiyetle girdi. Lider Manresa'nın direkt olarak son 16'ya kalacağı, ikinci ve üçüncü sırayı elde edecek ekiplerin ise Avrupa'da yola devam ederek son 16 için Play-In oynayacakları grupta düğüm 22 Aralık'taki son maçlarda çözülecek. Pınar Karşıyaka, son maçta Polonya deplasmanında Stal'ı yenerse Play-In oynayacak. 

Mağlubiyet durumunda ise ikili veya üçlü averaj hesapları devreye girecek. İlk maçta İsrail'de Colson'un son saniye üçlüğüyle 86-84 yendiği Hapoel'e evinde 20 sayı farkla 85-65 yenilen yeşil-kırmızılı ekip, ikili averaj üstünlüğünü rakibe verdi. Stal Ostrow, ikili averajda Hapoel'den üstün durumdayken, Polonya temsilcisini grupta oynadıkları ilk maçta evinde 3 sayı farkla 80-77 yenen Karşıyaka, son haftaya girerken genel averajda iki rakibinin de gerisinde. Son hafta Hapoel, Manresa'yı yenerse Karşıyaka 3 sayının altında farkla mağlup bile olsa yoluna devam edecek. Temsilcimiz, 3 sayı farkın üzerindeki mağlubiyetler ile hem Hapoel'in hem kendisinin mağlubiyeti durumunda büyük hedefler belirlediği Avrupa'ya erken veda edecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir