MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Politika Durağı EGE TV'de ekranlara geri dönüyor
Politika
2 Eylül 2024 Pazartesi 12:09

Politika Durağı EGE TV'de ekranlara geri dönüyor

Kentin deneyimli gazetecileri Sercan Avcı ve Onur Çakır’ın hazırlayıp sunduğu Politika Durağı ekranlara dönüyor. 1 Eylül’den itibaren yayın hayatına yeniden başlayan EGE TV’de her çarşamba akşamı 21:00-23:00 saatleri arasında canlı yayınlanacak programda Avcı ve Çakır, hem kent ve siyaset gündeminin fotoğrafını çekecek hem de İzmir siyasetinin önemli aktörlerini konuk edecek.

GERÇEKİZMİR -Deneyimli kadrosu, güçlü ekibiyle Türkiye’ye haberde gerçeğin, programlarda ise keyfin adresi olacak olan EGE TV,  1 Eylül’den itibaren yayın hayatına yeniden başladı.

Kentin deneyimli gazetecileri Sercan Avcı ve Onur Çakır hazırlayıp sunduğu Politika Durağı, EGE TV ile birlikte yeniden ekranlara dönüyor.

Avcı ve Çakır’ın kent ve siyaset gündeminin fotoğrafını çekeceği Politika Durağı programı 4 Eylül Çarşamba günü yayın hayatına başlıyor.

İLK KONUK İNAN

İlk programda Avcı ve Çakır İzmir’de kent ve siyasi gündemdeki son gelişmeleri değerlendirecek. Programın ikinci bölümünde konuk AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan olacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Engin
 2 Eylül 2024 Pazartesi 12:56
İzmir de olan boşluğu Ege Tv dolduracak şükür ilk program ve bu arkadaşı çıkarmanız üzücü, konuk almasanız bile daha iyi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir