MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Potansiyel aday Gümrükçü’den Başkent mesaisi: Lider’le görüştü
Politika
28 Aralık 2017 Perşembe 19:36

Potansiyel aday Gümrükçü’den Başkent mesaisi: Lider’le görüştü

CHP İzmir’de 7 Ocak’taki il kongresi öncesi potansiyel adaylar çalışmalarını sürdürüyor.  Gümrükçü, Başkent’e giderek CHP Lideri ile özel görüştü.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de il kongresi öncesi son viraja giriliyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kendi başına başlattığı uzlaşı aday mesaisi dışında ilçe başkanları da bir araya gelip toplantı yapmış, bildiri hazırlamış ve süreçte etkin olacaklarının mesajını vermişti.

Gönlünde adaylık yatan bir çok isim temaslarını hızlandırırken, örgüt nezdinde il başkanlığı için ismi yüksek sesle dillendirilen Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Ankara’ya gitti.

Gümrükçü Genel Merkez’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü.

Gümrükçü’nün özel görüşmede Kılıçdaroğlu’na tamamlanan ilçe kongreleri ve il kongresine yönelik bilgi verdiği, genel durumu özetlediği, Genel Başkan’dan da sürece ilişkin görüşlerini aldığı öğrenildi.

Gümrükçü’nün ilçe başkanlarının 2019 sürecini başarıyla götürecek isimler olduğunu, İzmir Örgütü’nün hem yerel ve genel seçimlerde hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüksek başarı sağlayacağını aktardığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 partili
 29 Aralık 2017 Cuma 13:13
yıllardır partiye emek vermiş biri olarak sayın kocaoğlunun örgütü hiçe sayması danışmaması yakışmıyor.demokrasiye yakışmıyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir