MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Programlar kesinleşti: Bahçeli ve Akşener'den aynı gün İzmir mesaisi!
Politika
4 Haziran 2018 Pazartesi 21:23

Programlar kesinleşti: Bahçeli ve Akşener'den aynı gün İzmir mesaisi!

24 Haziran seçimleri öncesi parti liderleri ve Cumhurbaşkanı adaylarının miting ve ziyaret programları sürüyor. İzmir 10 Haziran Pazar günü hem MHP Lideri Bahçeli’yi hem de İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener’i ağırlayacak.

GERÇEKİZMİR -  Türkiye 24 Haziran’daki seçimler için geri sayıma geçti. Parti liderleri, Cumhurbaşkanı adayları ve milletvekilleri adayları kentlerde miting ve ziyaret maratonunu sürdürüyor.

AK Parti ile Cumhur İttifakı yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Lideri Devlet Bahçeli ve Millet İttifakı içinde yer alan ve ilk kez seçime girecek olan İYİ Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener 10 Haziran’da İzmir’de olacak.

BAHÇELİ’DEN BÖLGE TOPLANTISI
MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Bölge İstişare Toplantısı düzenleyecek. Bahçeli, "24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl" temalı Ege Bölge İstişare Toplantısı’nı İzmir’de gerçekleştirecek. Toplantı saat 14:00’te Kültürpark 3 Nolu Hol’de gerçekleşecek. İzmir dışında Manisa, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla’nın il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adayları toplantıda yer alacak.

AKŞENER’DEN İZMİR'DE 2 MİTİNG VE İFTAR
İzmir 10 Haziran Pazar günü Bahçeli dışında önemli bir ismi daha ağırlayacak. 22 Haziran'daki İzmir mitinginin iptali gündemde olan İYİ Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener de pazar günü İzmir'de olacak. Akşener saat 13:00’te Bergama’da miting yapacak. Akşener daha sonra Manisa’ya gidecek ve 15:00’te bu kentte miting yapacak. Manisa mitinginin ardından İzmir’e dönecek olan Akşener’in rotası Küçük Menderes olacak. Akşener Tire’de bölge halkına seslenecek. Akşener akşam Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilerle iftar yapacak ve kentten ayrılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir