MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Redd Bornova’da gençleri coşturdu
Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2024 Cuma 10:31

Redd Bornova’da gençleri coşturdu

Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlediği Gençlik Festivali, sevilen rock grubu Redd’in Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konseriyle devam etti. Coşku dolu konser için binlerce Redd hayranı, İzmir’in dört bir  yanından Bornova’ya akın etti.

Küçükpark Meydanı’ndaki capoeira gösterisi ile başlayan Gençlik Festivali kapsamında sevilen rock grubu Redd hayranları ile buluştu. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki konsere sadece Bornova değil, İzmir’in dört bir yanından binlerce genç büyük ilgi gösterdi. Hayranları grubun sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Bornova’da olmak çok güzel

Grubun solisti Doğan Duru, “Bu hafta gençlerin haftası ve böylesi anlamlı bir festivalde üniversite kenti Bornova’da olmak çok güzel”derken, kendilerine bu imkanı veren Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Ömer Eşki’ye teşekkür etti.

Cumartesi akşamı Madrigal

Gençlik Festivali, bugün yine aynı meydanda gerçekleşecek aerobik ve taekwondo gösterileri ile devam edecek. Festivalin finali ise 18 Mayıs akşamı yapılacak. Bornova-Bayraklı sınırından başlayacak kortej ile coşku Bornova sokaklarına taşınacak, Mustafa Kemal Caddesi kırmızı-beyaz renklere boyanacak. Kortejin sona erdiği Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda Alternatif Rock Müzik Grubu Madrigal’ın konseri gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir