MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rozeti Kılıçdaroğlu taktı: Ve Şahin resmen yuvaya döndü!
Politika
3 Ekim 2023 Salı 16:48

Rozeti Kılıçdaroğlu taktı: Ve Şahin resmen yuvaya döndü!

CHP’den 2020 yılında ihraç edilen ve ardından siyasi yolculuğunu Memleket Partisi’nde sürdüren Menemen Eski Belediye Başkanı Şahin, İnce’nin liderliğini yaptığı partiyle de yollarını ayırma kararı aldıktan sonra yuvaya PM'de alınan kararla dönmüştü. Şahin'in CHP'ye dönüşü bugün Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun taktığı rozetle de resmiyet kazandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir’in Menemen ilçesinde 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) eleştirileri ve partinin adayı Serdar Aksoy’a yönelik iddiaları nedeniyle alınan ihraç kararı sonrası ‘altı ok’la yolları ayrılan Tahir Şahin resmen yuvaya döndü. 

CHP’den 2020 yılının Mart ayında ihraç edilen ve ardından siyasi yolculuğunu Memleket Partisi’nde sürdüren Menemen Eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı partiyle de yollarını ayırma kararı aldıktan sonra geride kalan hafta yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında alınan kararla yeniden 'altı ok' çatısı altına girerken, rozetine de kavuştu. 

Şahin'in CHP'ye dönüşünü resmileştiren rozeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Sosyal medya hesabından o anın fotoğraf paylaşan Şahin, “Teşekkürler Sayın Genel Başkan’ım” mesajını verdi. 

?ADAY OLMAK İSTİYOR 
Öte yandan Şahin’in CHP’ye dönüşü sonrası 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Menemen’de yeniden altıoklu rozeti takarak belediye başkan adayı olmayı hedeflediği de ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir