MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rozetini Akşener taktı: Gökhan Zan İYİ Parti'de!
Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 10:55

Rozetini Akşener taktı: Gökhan Zan İYİ Parti'de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Gökhan Zan'a ve Ünal Karaman'a rozetini taktı. Akşener, "Gökhan Zan evladım oldu, Ünal Karaman zaten kardeşimdi." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin grup toplantısında eski futbolcu Gökhan Zan ve Trabzonspor'un eski kaptanlarından Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldıklarını açıkladı.

Zan ve Karaman’a parti rozetini İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener taktı ve "Gökhan Zan evladım oldu, Ünal Karaman zaten kardeşimdi." dedi.

Akşener Gökhan Zan'a rozetini taktı - 1

Akşener'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Bizim için Nevruz, sevginin günüdür; katile özgürlük dilenme günü değildir! Bizim için Nevruz, kardeşliğin günüdür; düşmanlığın günü değildir! Bizim için Nevruz, birliğin günüdür; terörün, günü değildir! Bizim için Nevruz, bastığı toprağı, cennet vatan bilenlerin günüdür; vatanın her değerine, düşman olanların günü değildir! Ama kimsenin şüphesi olmasın. Bugünleri, hep birlikte atlatacağız. Tarihimizden ilham aldığımız, büyük kararlılıkla, güneşli baharlara, hep birlikte ulaşacağız.

İYİ Parti iktidarında, Bahar Bayramımız Nevruz’umuzu, resmî tatil olarak, hep birlikte kutlayacağız. O ateşin üstünden, bir büyük medeniyet olarak, hep beraber atlayacağız. Emin olun, çok az kaldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir