MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya: Saldırının arkasında Ukrayna ve ABD var!
Dünyadan
3 Nisan 2024 Çarşamba 12:51

Rusya: Saldırının arkasında Ukrayna ve ABD var!

Rusya'nın üst düzey güvenlik yetkilisi Nikolai Patrushev, Moskova saldırısının arkasında Ukrayna özel servisinin olduğunu ve bu servisin kontrolünün ABD'nin elinde olduğunu öne sürdü.

Rusya'nın son yıllarda yaşadığı en büyük terör olaylarından olan Moskova saldırısının ardından saldırının arkasında kimin olduğu tartışmaları sürüyor.

Rusya Devlet Başkanı Putin ve üst düzey Rus yetkililer saldırının planlayıcısının Ukrayna ve ABD olduğunu işaret ederken, bu açıklamalara Rusya üst düzey güvenlik yetkilisi Patrushev de katıldı.

Patrushev 22 Mart'ta Moskova yakınlarında düzenlenen ölümcül konser saldırısının arkasında Ukrayna özel servislerinin bulunduğunu ve Ukrayna'nın da ABD'nin kontrolü altında olduğunu söyledi.

Güvenlik Konseyi sekreteri Patrushev, Rusya'nın Ukrayna'nın dahli olduğu yönündeki son iddiasına ilişkin herhangi bir kanıt sunmadı.

Ukrayna en az 144 kişinin ölümüne yol açan saldırıyla bir ilgisi olduğunu reddederken, ABD saldırının tek sorumlusunun DEAŞ militanları olduğunu savunuyor. (Habertürk)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir