MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SODEM'de yeniden Soyer dönemi
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2017 Pazartesi 18:26

SODEM'de yeniden Soyer dönemi

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Genel Kurul Toplantısı İstanbul'da yapıldı. SODEM’in başkanlığına yeniden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi. Geçtiğimiz dönem SODEM yönetim kurulunda yer alan İzmirli başkanlar Akpınar, Pekdaş ve Piriştina yeni yönetimde yer almadı.

GERÇEKİZMİR - Sosyal Demokrat Belediyelerin işbirliği yapabileceği ortamı geliştirmek ve üye belediyelerin hizmet kapasitesini arttırmak amacıyla kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) Genel Kurul Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlığını yaptığı SODEM’de yönetimde revizyona gidildi. SODEM’in yönetiminde yer alan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yeni yönetimde yer almadı.

Yönetim kurulu Giresun, Edirne, Çankaya, Seyhan, Murat Paşa, Silivri, Sarıyer, Nilüfer ve Seferihisar belediye başkanlarından oluştu.

SOYER YENİDEN SEÇİLDİ
Yönetim kendi içinde başkan da seçti. Mayıs 2014’te SODEM’in başkanlığına seçilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yeni dönemde de başkanlığı sürdürecek. Yönetim kurulu Soyer’in devam etmesi noktasında karar aldı.

'BÖLGESEL KALMIŞTIK ÜLKE GENELİNE YAYDIK'
Gerçekizmir’e açıklamalarda bulunan Soyer, “Yeni yönetim noktasında geçtiğimiz dönem bölgesel kalmıştık. Bu kez ülkeye yayalım dedik. Arkadaşlarımızla konuştuk ve bu konuda mutabık kaldık. Yeni yönetim yeni vizyon ortaya koymaya çalıştık. SODEM için hayırlısı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir