MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SODEM ve SODEMSEN’de yeni dönem: İzmir’den kimler yer aldı?
Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2024 Salı 15:28

SODEM ve SODEMSEN’de yeni dönem: İzmir’den kimler yer aldı?

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası’nın (SODEMSEN) yeni dönem kadroları seçildi. SODEM ve SODEMSEN’de İzmir’den yer alan isimler belli oldu.

GERÇEKİZMİR - Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası’nın (SODEMSEN) yeni dönem yönetici kadroları yapılan kongre ile seçildi.

SODEMSEN’de gerçekleştirilen olağan kongre ile 2027’ye kadar görev yapacak kadrolar belli oldu. Seçimle birlikte 9 Yönetim Kurulu üyesi, 3 Denetim Kurulu ve 3 Disiplin Kurulu üyesi belli oldu.

Yapılan seçimde Yönetim Kurulu’na İzmir’den Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Denetim Kurulu’na ise Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel seçildi.

SODEM'DE DE YENİ KADRO BELLİ OLDU

SODEM’de de yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu belli oldu. Yeni yönetimde İzmir’den Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli asil yönetimde yer alırken, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan yedek yönetimde yer aldı.

Denetim kurulunda ise İzmir'den Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay yer aldı. Yedek denetim kurulunda ise Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ile Karaburun Blediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yer aldı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir