MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şahin’den CHP’ye 'Demiral' tepkisi: Heykelciler panikledi!
Politika
13 Ağustos 2024 Salı 13:08

Şahin’den CHP’ye 'Demiral' tepkisi: Heykelciler panikledi!

MHP İzmir İl Başkan Veysel Şahin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelinin İzmir’de dikileceği yönündeki tartışmaya dahil oldu. MHP’li Şahin, “Bozkurttan ve Atatürk’ten uzaklaşarak HDP ve LGBT’ye yaklaşmaları aslında ne olduklarını da göstermektedir!” dedi.

GERÇEKİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde MHP Grup Başkanvekili Bahadır Altınkeser’in milli takım oyuncusu Melih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelinin İzmir'e dikilmesi yönündeki önergenin kabul edilmesi tartışmaya neden oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden heykel dikileceğini dair bir karar verilmediği, önergenin kabul edilerek komisyonlara gönderildiği açıklaması yapıldı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de tartışmaya dahil oldu. Şahin, “ Heykelciler panikledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekilimiz Bahadır Altınkeser’in Milli Futbolcumuz Merih Demiral’ın “Bozkurt”  işaretli heykelini dikilmesiyle ilgili önergesi etnik hastalıklı CHP’lileri çok ürküttü.

Biz, "Bozkurt" işaretiyle dünyadaki bütün Türkleri heyecanlandıran ve gururlandıran Melih Demiral’ın heykelinin Atatürk'ün şehri İzmir’e çok yakışacağını düşünüyor ve tüm irademizle destekliyoruz.

Adı Bozkurtla anılan, yabancı yazarlar tarafından hayatı Bozkurt olarak kitaplaştırılan Atatürk’ün şehri İzmir’de Bozkurt’un CHP’li arkadaşları bu kadar panikletmesi gerçekten çok şaşırtıcı!

Bozkurttan ve Atatürk’ten uzaklaşarak HDP ve LGBT’ye yaklaşmaları aslında ne olduklarını da göstermektedir!

Hayatı boyunca Türklüğe hizmet eden, paralara, pullara ve devletin resmi amblemlerine Bozkurt işaretini nakşeden Atatürk’ün partisinin bugünkü temsilcilerinin düştüğü durum komik mi acı mı? Bunun kararını Türk Milleti verecektir!” dedi. 

"DEM'LENMİŞ CHP UNUTMASIN"

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise yaptığı açıklamada, "Hepimize gururlandıran Merih Demiral 'ın bozkurt yapan heykelinin İzmir'imizde yükselmesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesine verilen önerge CHP'li yöneticilerin bozkurt alerjisini, alelacele yapılan açıklamalar ise milli şuurdan ne kadar yoksun olduklarını açık etmiştir. CHP'den artarda gelen açıklamalara bakılırsa; İzmirli olmakla övünen Gazi Paşa'mız Atatürk'ün adını ve anılarını hiçe sayanların Atatürk'ün karakterine işleyen bağımsızlığın membaı bozkurt ruhunu da reddettiği ve bunu yaparken de hiç utanmadıkları açık şekilde görülecektir. "Türk milletine mensubiyet şuuruyla aidiyet hissetmeyenlerin" MHP'li Mec. Üyemizin vermiş olduğu önergeden bu kadar irkilmesine gerek yoktur.Çünkü;Bozkurt'un maliki Türk milletidir.Gazi Paşamız Atatürk'ün milli mücadelenin kızıl elması gördüğü İzmir'in ta kendisidir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının paniklemesine bakılırsa; Merih Demiral'ın bozkurt yapan heykelinin İzmir'de yükselme ihtimali CHP'ye oy veren vatandaşlarımızda da heyecan uyandırmıştır. Cemil Tugay ve panikle açıklama yapan CHP Yönetimi şu anektodu hatırlasınlar: İ.İnönü: Dünyanın en zor işi nedir? Gazi ATATÜRK: Dünyada en zor iş Türk milletini ayağa kaldırmaktır. İ.İnönü:Bundan daha zor olanı var mı? Gazi ATATÜRK: HAREKETE GEÇİNCE TÜRK MİLLETİNİ DURDURMAKTIR. Demlenmiş CHP unutmasın: Bozkurtlar dirilmiş Türk harekete geçmiştir! DEM’lenmiş CHP Yöneticileri şunu da unutmasın: Bozkurt Türk milletinin sembolüdür. Bundan rahatsızlık duyana ne deneceğini de Türk milleti iyi bilmektedir! Sadece İzmir'de değil Türkiye'nin dört bir yanında bozkurtlar yükselirken CHP'nin bu çırpınışı da boşunadır." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir